CİBUTİ ŞUBE

10 Ağustos 2020 Pazartesi

Neden Cibuti’deyiz?

Nora Uluslararasi Nakliyat olarak, Dogu Afrika tasimalarinizi en güvenilir, hizli ve profesyonel bir sekilde gerçeklestirmek için Cibuti subemizi açmis bulunmaktayiz.

Cibuti Cografi konum olarak, Dogu Afrika bölgesine güvenli bir aktarma limani niteliginde ( HUB ) olup özellikle denize kiyisi olmayan Etiyopya’ya deniz tasimaciligi için tek giris ve çikis noktasidir. Cibuti limaninda bulunan subemiz araciligi ile ayni zamanda Güneyde bulunan tüm Somali bölgesine de ( Barbera , Bossaso , Mogadishu limanlari ve hinterlant bölgeleri ) tüm lojistik ve deniz tasimaciligi faaliyetlerini , bölgedeki tecrübelerimiz ve faaliyetlerimiz sayesinde güvenle kontrol edebilir duruma gelmis bulunmaktayiz.

NORA & NORTRANSS GLOBAL LOGISTICS SARL. olarak, “Cibuti , Etiyopya ve Somali” ülkelerini kapsayan Dogu Afrika bölgesine yapacaginiz yatirimlarinizda, lojistik ihtiyaçlariniza olan hizmetimizi en güvenilir ve hizli sekilde, 20 yillik sektör deneyimimizi de ekleyerek, siz degerli is ortaklarimiza sunmayi hedefliyoruz .