EMTİA NAKLİYAT SİGORTASI

Yükünüzün hasarsız, kayıpsız olarak ulaştırılması için tüm taraflar gerekli özeni göstermiş olsa da; özellikle doğa olayları gibi kontrol edilemeyecek, önlenemeyecek ya da öngörülemeyecek olumsuz durumlar maalesef hasar ve kayıplara neden olabilmektedir.

Emtia Nakliyat Sigortası; nakil vasıtalarıyla (denizyolu, havayolu, karayolu ve demiryolu) bir yerden başka bir yere taşınması esnasında yükünüzün uğrayabileceği hasar ve kayıplara karşı teminat sağlayan bir sigortadır. Nora olarak müşterimize ihtiyaçlarına yönelik farklı emtia nakliyat ürün ve teminatları sunmaktayız.

Tam Zıya Teminatı

Malınızın poliçede belirlenen sebeplerle, sevkiyatın gerçekleştirildiği vasıta ile beraber tüm değerini yitirmesi durumunda güvence sağlamaktadır.

Dar Teminat

Mallarınızın çeşitli vasıtalarla gerçekleştirilen sevkiyatlar esnasında, malınızda oluşacak kısmi riskler (geminin karaya oturması, alabora olması, çatışması, aracın çarpması, çarpışması, devrilme, yol çökmesi, seylap, dere taşması, hattan çıkma, yangın infilak vb.) sonucu kayıplarınızı güvence altına alan bir teminattır.

Geniş Teminat

Geniş kapsamlı Emtia Nakliyat Sigortaları ise genel olarak vasıta ayrımı yapmaksızın tüm risklere karşı koruma sağlar. Ayrıca harp ve grev nedeni ile meydana gelen hasarlar isteğe bağlı olarak teminata dâhil edilebilmektedir.